Vårt nya hemma


Välkommen in till oss!




Här är det som får kallas det nya tv-rummet/ loungen. Mina fina fina fåtöljer som jag handlat på Erikshjälpen fick oväntat sällskap av "tårtbiten" som i Umeå agerade hallmöbel. Här i Kramfors ville den vara soffbord. Det kommmer att bli Dallaskänsla när vi kan förvara diverse stärkande och värmande drycker inuti. Nära till hands när man som bäst behöver det.

Visst är de fina?!


De flesta möblerna är ju desamma, men ur lite olika vinklar blir det alltid lite annorlunda. Och nu för tiden använder jag inte stolar utan kör lite mer avslappnad kina-style och bor på golvet med S:et. 

Det här är mitt Andreas och Emmi hörn. Lite finskt, lite Stockholm och som pricken över i:et har vi en tofs. I äkta Maria Montesami-anda som påminner mig om de mysiga och piffiga måndagkvällarna under en höst i Umeå.

Köket. Morgonstund har guld i mund.






Och så den mysigaste av alla platser i vårt nya hem. Amningsfåtöljen.


Vi har luftat bebisen

Eftersom att det äntligen bjöds på finväder i helgen har vi testat om Stella gillar friluftsliv. Det gör hon, precis som vi. Allting gott, tyckte vi. Men vilken lycka när vi senare på väg hemmåt från skogen ser skylten som anger att cykelbanan även får användas som skoterled. Bonnigt nanting, precis som vi.
Helgens lycka blev total när S:et även gillar att läsa Dn på söndagsmornarna, precis som vi. Men hon drog det hela lite längre och käkade även på tidningen.


















Vårt egna lilla trädgårdsland

På vår uteplats har vi ett litet litet trädgårdsland där vi kan hämta morötter, persilja och lite smultron. Det är väldigt mysigt dra på sig stövlarna och hämta in lite grönt. Alfons och Olof gillar också att plocka in morötter. De tycker nog att morötterna är lagom stora för deras små barnhänder att hålla i när de tuggar i sig dem.
















Det är fint här


Här är tre bilder från vårt promenadstråk. Det är fint för vi följer Kramforsån hela tiden. Allt ligger precis intill stan också.


Här kan Stella ta sig en fika paus. Kramfors alpinområde breder ut sig i bakgrunden. Eller snarare: kullen där bak är slalombacken..
Här kan Stella fika om hon råkar bli sugen. Jag hoppas hon blir det någon gång. För jag vill gärna sitta på den gamla bänken och spana.

Bebisbus

Sådant här kan man fylla dagarna med när man

Så är jag också en av dessa bloggare.

Efter att ha inspirerats av några av alla dessa bloggare i etern vill jag nu också dra mitt strå till stacken. Vem vet, jag kanske har något fint att skriva och visa. Eller något alldeles förskräckligt. Men i alla fall något som jag vill dela med mig av.

Så välkommen till min blogg!
/Carina




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0