Vi har luftat bebisen

Eftersom att det äntligen bjöds på finväder i helgen har vi testat om Stella gillar friluftsliv. Det gör hon, precis som vi. Allting gott, tyckte vi. Men vilken lycka när vi senare på väg hemmåt från skogen ser skylten som anger att cykelbanan även får användas som skoterled. Bonnigt nanting, precis som vi.
Helgens lycka blev total när S:et även gillar att läsa Dn på söndagsmornarna, precis som vi. Men hon drog det hela lite längre och käkade även på tidningen.


















Kommentarer
Postat av: Andreas

Hallå där! Vad trevligt ni verkar ha det där! Skönt att ni väger upp bonnlivet med lite kvalitetsjournalistik. Stella kommer att bli en riktig pingla med friluftserfarenhet och DN-kultur i bakfickan! Det är roligt att se hur ni har det där i vildmarken!

2011-09-27 @ 21:16:42
Postat av: Carina

Tjena Andreas! Vad roligt att du hittat hit:) Vi har det faktiskt rätt så bra här. Allting är så nära inpå, stan på ena sidan husgaveln och skogen på andra. Stella var inte så tuff ändå, för hon blev snuvig av helgens friluftsliv. Men vi ska på´t igen. Hoppas ni har det gott i storstan!

2011-09-28 @ 21:39:25
URL: http://mariecarinajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0