Tillbaka

Hej!

Nu har jag överlevt den mest hektiska perioden under läsåret. Alla utvecklingssamtal är avklarade! Nu återgår livet till normalt igen och jag får tid över till annat än jobb. Det ska bli härligt!

Under den här jobb-bubblan har vintern här nere hunnit svischa förbi. Det måste vara århundradets kortaste vinter. Tre veckor fick vi med snö! Nu ligger gräsmattorna gröna och jag väntar bara på att det ska titta upp en tussilago. I mars! Galet!

Vi ses snart!





Kommentarer
Postat av: Marie

Kul att dina ord är tillbaka i fin blogg! Galet att ni har all snö borta, i kära Umeå har vi som bekant snöslask och mest brun snö:) Halvtrist det med!

Vi ses och hörs!

Svar: Vet du, Marie. Det har till och med börjat komma upp nån vårblomma ur gräsmattan. Just nu får nog Umeå bjuda på vilket väder det vill, jag kommer att njuta av att vara uppe hos er oavsett!
mariecarinajohansson.blogg.se

2014-03-05 @ 21:05:08
Postat av: Kina

Jaa du,jag hälsade på gammelmormor i helgen där blommade tussilagon och gräsmattorna var gröna.

Svar: Det förvånar mig inte så mycket att våren kommit långt i Östergötland. Jag är fortfarande lite chockad över den snöfria julen vi firande hos gammelmormor när Stella var liten. Att jag fick se en cyklist i vindjacka på självaste julafton glömmer jag inte.
mariecarinajohansson.blogg.se

2014-03-10 @ 11:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0