Krämigt!

Jag har köpt mig ett dussin små djuptallrikar, för att kunna äta kräm ur dem i sommar. Vi har redan invigt dem och slevar nu i oss kräm så ofta vi kan. Smaken varierar från rabarber till blåbär men lika gott är det varenda gång.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ser härligt ut, men visst görs krämen under egen slev? Har ni likt som oss norröver sommar värme som aldrig förr?

Svar: Marie, ursäkta mitt sena svar! Klart att vi gjort krämen själv, men denna gång var det inte av egen skörd. Fast jag hoppas att jag inom kort kan göra min första kräm av egna rabarber. Solen skiner på oss och vi har tagit sommarens första dopp i sjön. Har du tagit ditt premiärdopp för i år?
mariecarinajohansson.blogg.se

2013-05-28 @ 17:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0