Pepparkaksbak

Jesper är en hejjare på att göra pepparkaksdeg. Den är god både innan och efter gräddning. Därför bakas det  peppisar i flera omgångar här på torpet.
 
 
Det är en uppskattat akivitet för både stora och små barn. För då och då kan det få slinka ner en lite deg eller en godis i munnen.
 
Och sen doften! När alla plåtar med peparkakor är gräddade. Den håller i sig i flera dagar och jag  blir lycklig när jag stiger in genom dörren och möts av en dust av pepparkaksdoft. Mmmmmmmm...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Där skulle jag åxå varit. har bakat peppisar idag, alldeles ensam, skulle nog ha haft hjälp av dessa 2 bagare.

Svar: Då skulle du i alla fall bli snabbt färdig med baket. Hälften av degen hamnar i de två sockerbagarnas magar.
mariecarinajohansson.blogg.se

2013-12-04 @ 18:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0