Ettårsdagen

Här kommer en bildkavalkad från Stellas ettårsdag. Det var full rulle från start till mål, och hela familjen stupade i säng vid dagens  ände. Många minnen kom över oss från förra året vid den här tidpunkten, då vi axlade rollen som föräldrar. Så det blev också en känslosam dag. Ett av de starkaste minnet jag har från förra året var att redan efter ett par timmar då jag såg på mitt lilla barn så kände jag moderskänslorna svalla till inom mig och jag tittade på Stella och tänkte: om nån försöker göra henne illa, så dödar jag! Så är det fortfarande. Fast idag, ett år senare, är jag något stabilare och sansad.

Men varsågoda, här får ni några kalasbilder:







Spisen är mitt suveräna fynd! Från grovsoporna. (Det lär vara olagligt att ta saker därifrån, men vad gör man inte för sitt barn.)









Tårtan var mer en festlig upplevelse än en smakfylld en.










Vi for på Kalaspicknick med Stellas bästis Stina . Och som tur är hade faddermormor givit Stella en ryggsäck att packa i.


Storkusinerna kom förbi på chokladbollskalas. Olof hade vaknat och haft ont i magen för han var så sugen på chokladbollar. Tur att Stella fyllde år så hon kunde bjuda på lite bollar.



TACK ALLA NI SOM GRATTAT MIG MED KORT, HÄLSNINGAR OCH PRESENTER!


Kommentarer
Postat av: Marie

Vilket härligt kalas, nästan så att man vill vara barn igen med allt gott som ett riktigt kalas kan innehålla!

2012-05-11 @ 17:00:29
Postat av: Anonym

Hej. vilka fina bilder av 1 åringen. blir allt sugen att få snusa på henne och hennes kusiner, men snart är det mormors tur, då blir det desto mer. Ha en trevlig helg med allt främmande och kalasandet,KRAM

2012-05-11 @ 19:04:42
Postat av: katarina

Vilken härlig 1årsdag. Tack för kalaset Stella vi ses snart igen.

2012-05-14 @ 19:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0