Med klack

 
 
 
Stella har hittat sina träskor, som hon fått av farmor och farfar, och nu hon svansar hon omkring med dem här hemma. Och hon är super viktig! Jag och Jesper jagar henne hack i häl och är livrädda för att hon ska trampa snett. Men det tänker hon inte en sekund på. Hon är bara så nöjd över sina fina skor!
 

Kommentarer
Postat av: Maria S

Underbara Stella! Lilla Stina gillar också skor, det spelar ingen roll om det inte är hennes. Dock lite svårare att gå runt med Stefans skor... =) Gullungar!!!! Idag var Stina med till blåbärsskogen, gillas skarpt av henne. Hon var blå från topp till tå när vi lämnade skogen. Härligt att kunna sitta o plocka sina egna bär, tycker Stinis. Saknar er SÅ MYCKET!!!!! Kram från mig!

Svar: Skit att det är så långt till er! Vi gillar också blåbärsskogen. Så vi skulle haft det hur mysigt som helst med er. Sittandes på en tuva med kaffekoppen i ena handen, ett blått barn i den andra och blåbärshinken hängandes på foten.
Förresten vägrar Stella numera att äta gröt om hon inte får blåbär i den.
KRAM
mariecarinajohansson.blogg.se

2012-08-19 @ 22:09:14
Postat av: Isa

Men herregud, finaste lilla Stella! Jag hoppas allting är bra med en, att ni trivs i det mysiga huset och att eleverna är snälla mot dig Kakan! :) kram

Svar: Visst är hon perfekt! Allt är bra med oss. Men jag saknar att ha dig nära, för jag skulle så gärna vilja snacka jobb och allt det innebär med dig! Men eleverna är snälla och bra, och så även kollegorna! Kram
mariecarinajohansson.blogg.se

2012-08-21 @ 18:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0