Saffransbröd var det här
Så har vi bakat lite saffransbröd. Stella var mest intresserad av att äta russinen, och vi hade fullt sjå med att gömma dem inne i degen. Men så fick hon det ärofyllda uppdraget att trycka ner russinen i bullarna. Det fixade hon galant!

Men det var inte bara Stella som ville äta av ingredienserna. Jag ÄLSKAR nämligen saffransdeg! Så det slank ner en hel del deg i min mage. Alldeles så där precis lagom för att det ska känns som att man ska fisa och svettas en doft av bulldeg nästa dag. Men som tur (eller otur ) fick mitt smygätande inte den biverkningen.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Duktiga ni är, här bakas det ingenting, undrar om bulldegs ätande är nått som gott i arv. Bulldeg=jättegott.
Postat av: Mikaela
Vad du kan, Stella! Jag brukar ha problem med att bedöma hur långt ner russinen ska tryckas ner.
Jag saknade dig i helgen, Carina! Vi var i Kittelfjäll å det snöade dagarna innan samt alla dagar vi var där. 50-60 cm superlätt pudersnö å jag fick utveckla mina offpist-skills! Vi borde mötas upp på en skidort någon gång i vår.
Hälsa Jesper!
Kram Mikaela
Svar:
mariecarinajohansson.blogg.se
Trackback